Η υπόθεση “Οι Γατόπαρδοι της Ασφάλτου”, αφιέρωμα στους Godspeed you! Black Emperor και τα Pagan Όλα

5 παρά το πρωί. Στον 2ο όροφο μιας πολυκατοικίας αρχικτετονικού ρυθμού “bauhaus, μπετά, γέρος καραμανλής και δεν είμαι καλά” , ο Αστυνόμος σάπιζε πάνω στον “θρόνο” του. Ο “θρόνος” ήτανε 3 διακριτά έπιπλα που όλα μαζί φτιάχνανε κάτι πολύ μεγαλύτερο από το άθροισμά τους. Μία πολυθρόνα απο τα καταστήματα ΙΤΕΑ, ένα πουφ για να βάζεις τα πόδια και τραπεζάκι έτοιμο να φορτωθεί όλα αυτά που φέρνουν  έναν ηδονιστή  πιο κοντά στην κίρρωση του ήπατος και στον καρκίνο των πνευμόνων .

Με αργές ιεροτελεστικές κινήσεις, γέμισε το ποτήρι του με Bushmills. Από τότε που έμαθε για την κρίση στην Ιρλανδία αποφάσισε να στηρίζει πιο συχνά τα προιόντα τους. Ήταν  ξενερωμένος. Η υπόθεση “Φρικωδία του Χορτοφάγου” είχε κολήσει για τα καλά και ο Αρχηγός του ζάλιζε τώρα τον έρωτα με αυτή την πρωτοεμφανιζόμενη συμμορία.

Το προηγούμενο βράδυ ομάδα από 5 μηχανόβιους αμόλυσε αγριόγατες μέσα σε κομμωτήριο “πρωτοκλασσάτης περιοχής” . Οι αγριόγατες αποδειχτηκε πως ήτανε οικόσιτες γάτες που τις είχανε ταίσει πιο πριν με ρέγγα και κοκαίνη. Σύμφωνα με την ανάλυση του Εργαστηρίου της Αστυνομίας η ρέγκα σε συνδιασμό με την κοκαίνη δημιουργεί στις γάτες τάσεις βίας απέναντι σε πλούσιες κυρίες με φιλανθρωπικά αισθήματα και ακροδεξιές τάσεις. Έγινε μακελειό….

Την ευθύνη την ανέλαβε η συμμορία “οι Γατόπαρδοι της Ασφάλτου”. Ο αστυνόμος στην σύντομη έρευνα που έκανε στο Ιντερνετς βρήκε πως οι Γατόπαρδοι είναι μιμιτές των Black Emperors, κάτι γιαπωνέζων μηχανόβιων. Μάλιστα βρήκε πως έχει γυριστεί και ντοκυμανταίρ για αυτούς με τίτλο “Godspeed you Black Emperor”. To κουλό έιναι πως κάτι καναδοί αναρχοκομουνιστές γιεγιέδες εμπνευστήκανε το όνομα της μπάντας τους, απο το συγκεκριμένο ντοκυμανταίρ.

Μέχρι εκέι όμως…άλλο ένα αδιέξοδο. Αποφάσισε να ακούσει λίγο web radio, αν και του την σπάει ότι εκπέμπει χωρίς κεραία. Ξαφνικά του ήρθε η αποκάλυψη! Είδε  στον hipsteres.gr πως στις 12/6/2010 o Βρωμερός Παγάνας είχε κάνει αφιέρωμα σε αυτούς τους Godspeed! Χωρίς να χάνει καιρό πήρε γρήγορα τηλέφωνο τον πιστό του βοηθό τον Ίγκορ.

-Έλα Ίγκορ!

-Π-ποιος είναι;

-Εγώ είμαι ρε βλάκα! Δίνεις πόνο; ενοχλώ;

-Η κ-κατερίνα με χ-χώρισε πριν 3 χ-χρόνια αφεντικό! Στο έχω π-πεί!

-Λοιπόν άκου!  Βρήκα κάτι πολύ σημαντικό!

-Τ-τι?

-ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ!

(ακολουθεί το αφιέρωμα GY!BE – Godspeed you! Black Emperor , και για άκουσμα και για download)

download

Advertisements

8 thoughts on “Η υπόθεση “Οι Γατόπαρδοι της Ασφάλτου”, αφιέρωμα στους Godspeed you! Black Emperor και τα Pagan Όλα

  1. Ο αρχιμπάτσος ξέρει πολλά… φρόντισε να του συμβεί κανένα ατύχημα στο επόμενο στόρι :Ρ

  2. Το πας πολυ καλα παγάνα! Τι λες στην επόμενη ιστορια να βρουνε νεκρο τον αρχηγο των γατοπαρδων Νικο μεσα σε σπηλια ;;;;

  3. Κρέμομαι από τα rss σου. Η ιστορία αυτή γίνεται όλο και καλύτερη!
    Εικάζω ότι στο επόμενο επισόδειο θα έχουμε μονομαχία Filthy vs Αστυνόμος.

  4. Λοιπόν συμφωνώ μόνο με Μάντζι και με απογοητεύει το μένταλ ρεταρντέησο των Μπάκουρε/Λέητκομερ που έχουν και απαιτήσεις για το πώς εξελιχθεί η ιστορία.
    Φάκιν λέημερζ.

  5. μόνο στα ΙΤΕΑ, τραπεζοκάθισμα Gestalt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s