Η Τρέλα και το αφιέρωμα Bauhaus (γνωστό και ως Baufail)

Ήταν ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας. Η βροχή έπεφτε με τέτοια λύσσα λες και ήθελε να “γδάρει” την πόλη από την ακολασία της Αποκριάς. Οι αστραπές έσκιζαν τον ουρανό και τα μπουμπουνητά που ακολουθούσαν έδιναν βαγκνερικές μουσικές  διαστάσεις στην φωνή του Ιγκόρ:

– Τι έχεις να πεις τώρα;! Ποιος είναι ο βλάκας;! Ποιος είναι ο άχρηστος!; Τόσο καιρό ενώ εσύ κοιμόσουν, εγώ προετοίμαζα τον ερχομό  μια νέας εποχής!

Στην Ταράτσα του πιο ψηλού κτηρίου της Πόλης (8 όροφοι με το ζόρι), 2 μορφές καθότανε  απέναντι από  έναν δαιμονισμένο Ιγκόρ που κρατούσε ένα ακόμα πιο δαιμονισμένο 45άρι. .  Η μία δεμένη χειροπόδαρα, η άλλη άοπλη και βαριά τραυματισμένη. Ο αστυνόμος συλλογιζόταν πως είχε όντως χάσει την φόρμα του. Πως πιάστηκε έτσι απροετοίμαστος; Γύρισε αργά προς το μέρος του Ιγκόρ. Ήτανε αυτός ο πιστός βοηθός του; Που είναι το τραύλισμα; Που είναι η γαμημένη καμπούρα; Ολόκληρος ο δίσκος των Coil με τίτλο Scatology δεν ήτανε ικανός να περιγράψει το που και πόσο βαθιά ένιωθε χωμένος. Η σφαίρα που του είχε σφηνωθεί στον δεξιό ώμο τον βασάνιζε χειρότερα και από την γκρίνια της άνεργης Πασόκας πρώην του. Αργά σήκωσε το φλασκί του  με το αριστερό χέρι και άφησε να ξεχυθεί στο λαρύγγι του ένας μικρός χείμαρρος από ουίσκι. Μούδιασε και αυτό τον έκανε να νιώσει κάπως  καλύτερα.  Ο αστυνόμος κοίταξε στα δεξιά του, την γυναίκα που τόσο του θύμιζε πάνθηρα και της χαμογέλασε γλυκόπικρα.

24 ώρες πρίν…

Το πάρτι ήταν αξιοπρεπέστατο. Ο περισσότερος κόσμος είχε όρεξη να περάσει καλά και ας μην έβρισκε αυτό που έψαχνε σε όλη του τη ζωή.  Η μουσική βοηθούσε καθώς δεν περιοριζότανε μόνο στη χωριατοπροφορά του Τζουτζούκα ή στην “A  ρε μιχαλάκη μόνο εγώ ήξερα τι παιδέρας ήσουνα” cult αισθητική νεκρού ειδώλου τις pop.  O Αστυνόμος προσπαθούσε να πάρει στοιχεία για το ποιος απο τους θαμώνες μπορεί να ανήκει στους Γατόπαρδους. Είχε πιάσει κουβέντα με μία 22χρονη που ήτανε ντυμένη γυναικείος ρόλος απο ταινία του Tim Burton. Τουλάχιστον έτσι υπέθεσε ο Αστυνόμος που μετά τον Σκαθαροζούμη, τα Μπάτμαν και τον Ψαλιδοχέρη (αν και δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια πως του άρεσε), έγινε ορκισμένος εχθρός της κουλτούρας “Πάρ’ τον Ντεπ” (γνωστή και ως Burton Depp).

Η Deppική 22χρονη του έλεγε πως ακόμα και ως Jack Sparrow ήτανε ασύλληπττος και  κορυφαίος ο Johnny. Ο αστυνόμος χασμουρήθηκε και σκέφτηκε πως ο κόσμος είναι γεμάτος από κορίτσια  που γουστάρουν το εναλλακτικό,  χωρίς καν να ξέρουνε πάνω σε τι είναι εναλλακτικό και πως οι αληθινές Γυναίκες απειλούνται ως είδος από την κατάρα των hipsters.  Εντυπωσιάστηκε από την σκέψη του αυτή και θυμήθηκε την τελευταία φορά που έκανε φιλοσοφοκαμμένες σκέψεις . Ξαφνικά χλόμιασε…..

“Πώς είναι δυνατόν…” σκέφτηκε…”αφού το τσέκαρα το Ουίσκι κ ήτανε γνωστή μάρκα….εκτός και αν….Διάολε! Με παγιδεύσανε!!!”

Η αχίλλειος πτέρνα του αστυνόμου ήτανε τα φτηνά ουίσκι με ύπουλα ονόματα που τα βρίσκεις σε  super-duper-market (είναι τα πολύ μεγάλα super market). Τελευταία φορά που είχε πιει ήτανε σε μια δεξίωση της Αστυνομίας. Μετά το 3ο ουίσκι Johny Wonder σκεφτόταν τη σχετικότητα ανάμεσα στον χώρο, τον χρόνο και την καμπούρα του Ιγκόρ. Λίγο αργότερα πήρε την μπουκάλα, βρωντοφώναξε σε όλους θριαμβευτικά πως το πάρτι μόλις ξεκίνησε και έπεσε λιπόθυμος στην αγκαλιά του πιστού του βοηθού.

Κάποιος του έριξε Wonder στο Walker του σκέφτηκε…κάποιος γαμημένος είχε υπολογίσει τα βήματα του μέχρι εδώ ένα ένα. Λίγο πριν σωριαστεί στο πάτωμα φαντάστηκε να τον περιτριγυρίζουν χιλιάδες jack sparrow με χαραγμένο το έμβλημα της disney στο μέτωπο  τους,  περιγελώντας τον.

Ξύπνησε και το κεφάλι του ήτανε καζάνι. Πάντα όταν ξυπνούσε μετά από χανγκ όβερ τσέκαρε αν μπορεί να κουνήσει όλα τα μέλη του σώματος. Ήτανε μια συνήθεια που την απέκτησε όταν  είχε να αντιμετωπίσει την συμμορία Iron Master Chef. Η συμμορία αυτή απήγαγε μπάτσους και τους έκοβε σαν καρότα αυτιά μύτες χέρια αλλά και τα γεννητικά όργανα. Ο μυαλός φόρτωσε τα απαραίτητα δεδομένα και η διαδικασία αναγνώρισης σφαλμάτων ξεκίνησε:

Γεννητικα όργανα….ok

Αυτιά….ok

Μύτη….ok

Μαλιά…ok (ctrl + s if you want to shave)

Χέρια…σφάλμα

…Διάγνωση σφάλματος: Χέρια  δεμένα

Πόδια…σφάλμα

…Διάγνωση σφάλματος: Πόδια δεμένα

Μάτια…ok

Άνοιξε τα μάτια του και συνειδητοποίησε πως βρισκόταν σε ένα υπόγειο. Ήτανε σκοτεινά για να διακρίνει λεπτομέρειες. Η μυρωδιά της ρέγγας ήτανε έντονη  και από κάπου στο βάθος άκουγε γάτες να δίνουνε πόνο σε γάτες. Ξαφνικά μια γυναικεία αισθησιακή φωνή έκανε τις γάτες να σταματήσουν τα όργια:

“Καλώς ήρθες στο κρησφύγετο των Γατόπαρδων της Ασφάλτου Αστυνόμε.. ή μήπως να σε φωνάζω Αλέξη?”

(ακολουθεί το αφιέρωμα στους Bauhaus (ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ DOWNLOAD), γνωστό και ως Baufail καθώς ο Filthy Pagan δεν έπιασε το 120% της απόδοσης που απαιτούν οι Saturnalistas :D)

download

=

Advertisements

One thought on “Η Τρέλα και το αφιέρωμα Bauhaus (γνωστό και ως Baufail)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s