Moon Blood: Η αρχή

(Για να διαβάσετε την 1η season της filth noir saga κάντε κλικ εδώ)

Στο κάμπινγκ “ο Αλαφροίσκιωτος” δύσκολα θα έβλεπες κάποιον να κυκλοφορεί μετά τις 2  η ώρα σε οφ σίζον περίοδο. Δεν έχει περάσει ούτε 1 κύκλος της σελήνης  από τότε που ο Μέγας Ιεροφάντης ανακοίνωσε τον ερχομό του καλοκαιριού. Μεγάλες αφίσες στους Δρόμους είχανε έναν τύπο αλά  Eddard Stark με μαγιώ,ποτάρες στα χέρια και μοντέλα να κάθονται στα πόδια του και αυτός να φωνάζει: Summer is Coming!

Είναι τρελός αυτός ο νέος κόσμος συλλογιστικέ η Σοφία. Παγανιστικός Σοσιαλισμός, ανεργία και δίμηνη αποχή απο το σεξ τις πέσανε βαριά τελευταία. Αποφάσισε να ξεσκάσει με λίγο θάλασσα και πιώμα για το σαββατοκύριακο, αλλά το σχέδιο πήγε κατά διαόλου. Η κολλητή της έχασε το λεωφορείο και θα ερχότανε την επόμενη μέρα, το κάμπινγκ ήτανε έρημο και οι μόνοι άντρες που φαινόταν να είναι ελεύθεροι, τους είδε να ξερνάν στην πισίνα και να τους δέρνει “ο Φύλακας”. Και σαν μην έφτανε αυτό της ήρθε και απροειδοποίητα το  Αίμα.

Είχε βυθίσει τα πόδια της στην άμμο και χάζευε την υγρή μαυρίλα που απλωνόταν μπροστά της . Έφερε άλλη μια γουλιά ουίσκι στο στόμα και χάιδεψε απαλά τα αρχικά πάνω στο φλασκί. Α.Α. Το φλασκί ήτανε το μοναδικό ενθύμιο που της άφησε ο αδερφός της. Τον βρήκανε νεκρό την ημέρα της μεγάλης αλλαγής πάνω στη ταράτσα ενός κτηρίου, με αυτό το φλασκί στο χέρι και μία σφαίρα στο κεφάλι. Η κάστα των χοίρων-πολεμιστων εγκατέλειψε τις έρευνες υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πήγε να σηκωθεί και συνειδητοποίησε πως είχε πιει πολύ. Ζαλισμένη απο το ουίσκι και την μιζέρια της  ξεκίνησε για την σκηνή. Ίσως ξεράσω και εγώ στην πισίνα και με τιμωρήσει ο Φύλακας, σκέφτηκε. Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την αξιοθρήνητη φαντασίωση όταν ο ήχος ποδιών στην άμμο την έκανε να γυρίσει το κεφάλι της.

“Επ! τι κάνεις εσύ εδώ?” ρώτησε χαμογελαστά.

Ένας κύκλος σελήνης μετά. Σε ένα μικρό σπιτάκι ψηλά στα άγρια όροι του Μαλμπορ –  Καντούν

Ο Αλέξης Αστυνόμος πρώτα σήκωσε το τηλέφωνο και μετά άνοιξε τα μάτια.  Το κεφάλι του πήγαινε να σπάσει και η γλώσσα του ήτανε ξερή σαν σόλα απο παπούτσι. Είχε πιει το προηγούμενο βράδυ. Είχε πιει πολύ.

– “Ποιός είναι γαμώ την Παναγία?!”

– “Τo ξέρεις πως απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά στους χριστιανικούς ειδωλολατρικούς θεούς πλέον?”

– “Στον μπούτσο μου! Θα σου κάνω τον κώλο σαν την φαρέτρα της Άρτεμης. Μήπως το καθεστώς απαγορεύει να πω και αυτό ?”

– “Για την ακρίβεια ναι. Αλέξη, είμαι ο αρχιερέας της κάστας των χοίρων πολεμιστών, Ιόλαος Ταμπακίδης. Θέλω να μας βοηθήσεις σε μιά υπόθεση…”

– ” Σας έχω πει πως πλέον δουλεύω μόνο για την πάρτη μου. Είμαι ιδιωτικός ντετέκτιβ, αγριόχοιρος πως το λένε!”

– “Βρέθηκε το πτώμα της Σοφίας Φούκα. Ητανε θαμμένο στο κάμπινγκ αλαφροίσκιωτος. Πήγε ένας χίπης να καρφώσει πασαλάκι για σκηνή  και έκλαιγε σαν κοριτσάκι μόλις είδε τι κάρφωσε.”

Ο αστυνόμος πάγωσε για μια στιγμή. Βρέθηκε η Σοφία. Βρέθηκε το πτώμα της. Ώρα να βρεθεί και ο μπάσταρδος που του στέρησε την μοναδική γυναίκα που τον αγάπησε…

(Για να διαβάσετε την συνέχεια στην filth noir saga κάντε κλικ εδώ)

Advertisements

3 thoughts on “Moon Blood: Η αρχή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s