Το Μπαστάρδι συμβουλεύει: Hangover ( ή 10 βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στην Ευτυχία)

Αγαπητοί φίλοι γεια σας,

Είμαι το Μπαστάρδι, ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες της 1ης σήζον της filth noir saga. Επειδή ξέρω ότι σας έλειψα και επειδή εδώ στο καθαρτήριο τα πράματα είναι αρκετά βαρετά (έχω σιχαθεί να βλέπω έμο φάτσες να ακούν my chemical romance), αποφάσισα να ξεκινήσω την δική μου στήλη συμβουλών. Πρώτο θέμα που διάλεξα είναι το hangover. Ένα ζήτημα τόσο βαρύ, όσο και η κατάρα του Θεού στους πρωτόπλαστους να ντρέπονται την γύμνια τους!

Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια, ποστς σε μπλογκς και motivational βιβλία με συμβουλές για το hangovah  αλλά η μεγαλύτερη αλήθεια κρύβετε στις λέξεις του τεράστιου Charles Bukowski:

There was nothing really as glorious as a good beer shit – I mean after drinking twenty or twenty-five beers the night before. The odor of a beer shit like that spread all around and stayed for a good hour-and-a-half. It made you realize that you were really alive. (Ham on Rye 1982)

Από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιήσουμε τον όρο beer shit για το επικό χέσιμο που ρίχνουμε μετά από πιώμα (άσχετα αν το μεθύσι είναι από μπύρα ή όχι – εξάλλου η μπόχα του είναι πάντα ανυπόφορη). Ακούστε αδέρφια: Χωρίς beer shit δεν πρόκειται να συνέλθετε ποτέ από hangover. Πάρτε το απόφαση. Και αν θέλετε να συνέλθετε τελείως, θα χρειαστεί και δεύτερο και τρίτο beershit ίσως. Πουριτανοί σπαστείτε αλλά βαθιά μέσα σας ξέρετε πως το μπαστάρδι έχει δίκιο. Εγώ τα βήματα που προτείνω είναι  τα εξής( Νιώστε ελεύθεροι να improvise (αλλά και να μου στείλετε γυμνές φωτογραφίες στο mail bastardi@purgmail.com)):

1. Ξυπνάμε και πιάνουμε το κεφάλι μας και αναφωνούμε: Πωωωωωωωω

2. Άμα έχουμε κάνει μαλακίες την προηγούμενη νύχτα αφήνουμε να περάσουνε 3 milisecond, πιάνουμε τα μάτια μας και ξαναφωνάζουμε: ΠωωωωωΩωωω

3. Πριν κάνουμε οτιδήποτε βάζουμε μουσικάρα να δώσει μια επική νότα στην χτεσινή βραδυά αλλά και στην τωρινή προσπάθεια να νιώσουμε και πάλι γαμάτοι. Μπορούμε να ακούσουμε απο αυτό μέχρι αυτό. Improvise damnit.

4. Κατά 99% έχουμε αφυδατωθεί λόγο του πιοτί. Οπότε σηκωνόμαστε και πίνουμε νερό. Αυτό το σημείο θέλει προσοχή. Μπορεί να είμαστε ακόμα πολύ ανακατωμένοι και να μας έρθει τάση να ξεράσουμε. Γι αυτό πίνουμε μικρές γουλιές και χαλαρά.

5. Μετά το νερό, υπάρχει περίπτωση να μας έρθει τάση για το πρώτο beershiet. Αν δεν έρθει μην αγχώνεστε. Και στις δύο περιπτώσεις πάμε στο βήμα 6.

6. Παραγγέλνουμε πιτόγυρα μέσα στη λαδίλα να στρώσει το στομάχι. Η λαδίλα με κρέας κάνει θαύματα.

7. Αφού φάμε παίρνουμε ντεπόν/ασπιρίνη ότι μας πιάνει τελοσπάντων.

8. Αφού έχει φύγει τουλάχιστον ένα beershiet ξαναξαπλώνουμε και προσπαθούμε να κοιμηθούμε πάλι αν γίνετε.

9. είμαστε έτοιμοι να ξαναχορεψουμε ημίγυμνοι μέχρι το πρωί!

10. Επιστροφή στο βήμα 1.

Cheers have fun και να μην μαχαιρώνετε τους φίλους σας πισώπλατα . Καλό Γενάρη σε όλους φατσούλες!

-Το Μπαστάρδι

Υγ: Η παραπάνω φωτογραφία δεν έχει τραβηχτεί απο εμένα, αλλα έχει να κάνει κάτι με έναν Mark Velasquez..μάλλον

Advertisements

4 thoughts on “Το Μπαστάρδι συμβουλεύει: Hangover ( ή 10 βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στην Ευτυχία)

  1. Ευχαριστούμε, καταπλητικός οδηγός! Τον ακολουθώ κατά γράμμα από τότε που το διάβασα, και μου έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου.

    Πρόταση για τους φίλους αναγνώστες: Εγώ εκτύπωσα και πλαστικοποίησα τα βήματα του άρθρου, και τα κουβαλάω μαζί μου όταν βγαίνω. Έτσι το πρωί όταν ξυπνάω, όπου και να` μαι, τον έχω πάντα μαζί μου και ξέρω τι πρέπει να κάνω και με ποιά σειρά!

    Έχω και μια ερώτηση. Για εμάς που μένουμε στο εξωτερικό, και δεν υπάρχει πιτόγυρο κοντά, μπορούμε στο βήμα 6 να το αντικαταστήσουμε με κεμπάμπ ή πίτσα;

  2. @Ανόνυμε Ο οδηγός αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τους εν ελλάδι αλκοολικούς, για αυτούς του εξωτερικού θα φτιαχτεί ξεωριστός οδηγός :P

  3. άψογη καθοδήγηση μέσω διαδικτύου αλλά πώς να τα θυμηθείς όλα εκείνη την στιγμή που το κεφάλι σου γυρίζει και γυρίζει και ……μπλιάχ….πρέπει να έχεις κάποιον ξεμέθυστο μαζί να στα λέει ή να τα κάνει…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s